Over Taaltijd

Taaltijd is een zelfstandige taalschool gevestigd in Den Haag. Wij geven onder andere Nederlandse les aan anderstaligen. Bij Taaltijd werken enthousiaste en ervaren docenten met een gespecialiseerde opleiding Nederlands als tweede taal.

Keurmerk Blik op Werk

Taaltijd is in bezit van het Keurmerk Blik op Werk. Dit betekent dat we door de overheid zijn erkend als een gekwalificeerd taleninstituut. Als je geld wilt lenen bij DUO, dan kan dat alleen als je je inburgeringscursus volgt bij een school die het Keurmerk heeft.

Voordelen Taaltijd

  • Snel beginnen ~ Na je aanmelding nodigen we je meteen uit voor een intakegesprek. Daarna kun je zo snel mogelijk instromen in een passende groep.
  • Kleine groepen ~ Je krijgt les in een kleine groep, waardoor de docent alle aandacht voor je heeft.
  • Flexibiliteit ~ Onze organisatie is klein en heeft korte lijnen. Dat betekent dat wij snel je rooster kunnen wijzigen of je indien mogelijk laten doorstromen naar een andere groep.
  • Maatwerk ~ De cursusduur hangt onder andere af van je startniveau, je motivatie en je eigen inspanningen. Met iedere cursist spreken we af hoeveel uur er nodig is om voor het examen te kunnen slagen. Alles wat we met je afspreken leggen we schriftelijk vast in een cursuscontract.
  • Klant- en resultaatgericht ~ Wij zetten jouw leerproces centraal. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je in de kortst mogelijke tijd het beste resultaat bereikt.
  • OpenLeerCentrum ~ Volg je bij ons les, dan kan je gebruik maken van ons OpenLeerCentrum. Hier is altijd een docent aanwezig die kan helpen.