Skip to content

Italiaans

Italië, een land doordrenkt met geschiedenis, kunst en culinaire verfijning, weerspiegelt haar rijke culturele erfgoed in de Italiaanse taal en het dagelijkse leven. De melodie van het Italiaans, met zijn zangerige klanken, wekt de zintuigen en nodigt uit tot een diepere verkenning van de prachtige taal. Het leven in Italië ademt een unieke mix van passie en la dolce vita, waar genieten van heerlijk eten en gesprekken onder de warme mediterrane zon de norm zijn. Of het nu de majestueuze monumenten van Rome zijn, de romantische kanalen van Venetië, of de idyllische landschappen van Toscane, elk aspect van Italië draagt bij aan een betoverende ervaring van taal en leven, waar de grens tussen het alledaagse en het buitengewone vaak vervaagt.

Intensieve zomercursus Italiaans met CI-methode!

“Ben je van plan om deze zomer naar Italië te reizen? Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring met onze intensieve Italiaanse zomercursus! Leer snel en effectief het basisniveau taal van Italië, zodat je minimum op basisniveau kunt communiceren tijdens je vakantie. Van het bestellen van een espresso tot het verkennen van historische bezienswaardigheden, onze cursus biedt de essentiële vaardigheden voor een vloeiende en authentieke ervaring. Schrijf je nu in en maak van je Italiaanse vakantie een echt meeslepend avontuur!”

INTENSIEVE CURSUSDAGENTIJDAANTAL LESSENDATAPRIJS
Beginners Vrijdag en zaterdag9:30-15:30
(inclusief lunch)
10 lessen31 mei
1 juni
14 juni
€ 250,-

Reguliere cursus Italiaans met CI-methode

“Ontdek de magie van de Italiaanse taal en dompel jezelf onder in een wereld van passie, cultuur en betovering! Onze Italiaanse taalcursussen bieden een meeslepende leerervaring, waarbij je niet alleen de taal leert, maar ook de rijke tradities en levensstijl van Italië ontdekt. Of je nu een absolute beginner bent of je vaardigheden wilt verbeteren, meld je nu aan en beleef de schoonheid van de Italiaanse taal!”

NIVEAUDAGTIJDAANTAL LESSENBEGINDATUMPRIJS
Beginner 1Dinsdag18:45-20.0010 lessenoktober 1€ 213,-
Beginner 2Dinsdag20:15-21:3010 lessenoktober 1€ 213,-